Gudinnekraft i Nord

Hej på er alla mina trevliga läsare och varmt välkomna till bloggen och till ett inlägg som ska handla om healing. Som ni alla vet om så är healing ett naturligt inslag i mitt liv. Jag kom i kontakt med healing när jag bodde i Umeå under ett par år. Nu bor jag 100 mil söderut men kan ändå ha nytta av den healing som erbjuds av ett företag som heter Gudinnekraft i Nord. Tack vare deras distanshealing så går det att bli hjälpt genom healing oavsett var man befinner sig på detta jordklot. 

Jag har i ett tidigare inlägg gått in på vad det här med healing har inneburit för mig, så det tänkte jag inte gå in närmare på idag. Jag vet att jag har en trogen och lojal skara av följare på den här bloggen som också intresserar sig för healing. Ni som följer mig vet redan vad denna healing innebär för mig. Jag har däremot aldrig tagit upp det här med distanshealing med er tidigare och tänkte att det förstås vore bra för er att veta om att detta finns Eftersom att jag upplever att den healing som jag fått av Gudinnekraft i Nord när jag varit hos dem personligen varit särskilt effektiv, är jag så glad att jag fortfarande kan få bli hjälpt av just det här företaget. Dessa andliga terapiformer är läkande på alla plan och det finns till och med vetenskaplig forskning inom området och även en omfattande beprövad erfarenhet som ger vid handen att detta verkligen fungerar. Eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp för alla mina läsare som möjligt så ville jag tala om för er att denna distanshealing, eller någon annan healing som ni kan få genom Gudinnekraft i Nord, säkert skulle vara bra även för er!